четвер, 10 листопада 2011 р.

Вибір брекетів

Види брекетів - плюси і мінуси

Буває, що одного разу посміхнувшись собі у дзеркалі, людина виявляє, що посмішка його не влаштовує. Причиною тому може бути нерівний зубний ряд або ж неправильний прикус. Сьогодні людині зробити свою посмішку ідеальної дуже просто - сучасна стоматология киев, кваліфіковані ортодонти і різні системи корекції зубів (брекети) допоможуть втілити в життя мрії про чудової усмішці.
Брекеты цены яких не є дуже низькими, являють собою складні ортодонтичні механізми, які використовуються при корекції положення зубів і порушення прикусу. Фіксуються брекети за допомогою спеціального клею ортодонтичного на поверхню зубів. 
Брекети мають пази, в які кріпиться ортодонтична дуга.Її опір при фіксації брекетами на зубах викривлених і є силою, яка вирівнює зубний ряд.

Існує багато різних різновидів брекет-систем. Кожна з них має як позитивні, так і негативні сторони. Основними видами брекетів є вестибулярні (що встановлюються із зовнішнього боку зубного ряду) і лінгвальні (що встановлюються з внутрішньої сторони).


1 коментар: